06 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε ΝΔ μετά το αίτημα για εξεταστική

[Αστα αυτά και παρακάλα να μη σε έχουν καταγράψει γιατί θα γελάσουμε πολύ... αυτοί δε θα στη χαρίσουν όπως... ξέρεις εσύ ποιος]

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες μετά την κατάθεση από την αξιωματική αντιπολίτευση της πρότασης για εξεταστική επιτροπή για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1.


Ο κ. Καμμένος -μεταξύ άλλων- κάνει λόγο για δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος που «με προμετωπίδα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης συγκαλύπτουν τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών των τελευταίων χρόνων».

«Συγχρόνως επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη, με διττό στόχο την ατιμωρησία υψηλά ιστάμενων προσώπων και την αποσταθεροποίηση των θεσμών της Δικαιοσύνης» προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Αποτέλεσμα αυτού του εγκληματικού σχεδιασμού είναι η απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορούμενων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες, η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους» σημειώνει ο κ. Καμμένος.