Βίντεο-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός παράλυτου ηλικιωμένου από νοσοκόμο!

Φρικτές στιγμές κακοποίησης έζησε ένας 77χρονος άνδρας στα χέρια του φροντιστή του, στη νοτιοανατολική Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τον φροντιστή να τον χτυπάει στο κεφάλι, να τον πετά στο πάτωμα και να τον ρίχνει, στη συνέχεια, βίαια στο κρεβάτι του.

Ο γιος του 77χρονου παρατήρησε τους τραυματισμούς και τους μώλωπες και στράφηκε νομικά κατά του φροντιστή, τον οποίον είχε προσλάβει για να προσέχει τον πατέρα του.

Στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ο φροντιστής αρνήθηκε ότι κακοποίησε τον 77χρονο.

Ωστόσο, η κακοποίηση αποκαλύφθηκε από κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο και τα βίντεο χρονολογούνται από τις 16 έως τις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Meizhou News, ο ηλικιωμένος άντρας είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Ο γιος του προσέλαβε τον φροντιστή για να μένει 24 ώρες στο πλευρό του και να τον φροντίζει, αλλά λίγο καιρό μετά την άφιξή του παρατήρησε μώλωπες και πληγές στο σώμα του πατέρα του, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Βίντεο-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός παράλυτου ηλικιωμένου από νοσοκόμο! Βίντεο-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός παράλυτου ηλικιωμένου από νοσοκόμο! Reviewed by Dexi Extrem on 11:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: