Βίντεο: Το σόου του Τραμπ στους δημοσιογράφους

Οι απίστευτοι μορφασμοί ανάμεσα στους νεαρούς ασκούμενους που γελούν με την αντίδρασή του στην ερώτηση για τον Γενικό Εισαγγελέα και το σύστημα Υγείας και οι υποδείξεις του στους εκπροσώπους του Τύπου


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος επιδόθηκε σε μία μοναδική... παράσταση με μορφασμούς και... χαμόγελα διαφόρων τύπων, αντιδρώντας σε ερώτηση για την ενδεχόμενη παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Τζεφ Σέσιονς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, περιστοιχισμένος από όμορφες νεαρές κοπέλες και αγόρια, είχε στηθεί για να βγάλει την καλοκαιρινή φωτογραφία του Λευκού Οίκου με τους ασκούμενους που εργάζονται εκεί. Όταν ρωτήθηκε από κάποιον ρεπόρτερ για τον Τζεφ Σέσιονς και το σύστημα Υγείας, ο Τραμπ επέλεξε να κάνει ό,τι μορφασμό σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή και με μία λέξη «ησυχία», απέφυγε να απαντήσει, διαγράφοντας ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως δεν τηρούν τη διαδικασία και δεν σέβονται την περίσταση, αγνοώντας ότι ο ίδιος έχει καταστρατηγήσει πολλάκις το... τυπικό, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να επιλέγει τα Μέσα και τους δημοσιογράφους που θα δίνουν το «παρών» στις καθιερωμένες ενημερώσεις από το State Department.


Η έρευνα για τις σχέσεις μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρώσων χάκερ, ή της ρωσικής κυβέρνησης, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις κατά την προεκλογική περίοδο, δεν συσχέτισε τον Αμερικανό πρόεδρο με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το συγκεκριμένο διάστημα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μία νέα κόντρα του Τραμπ με την εισαγγελία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος επέμενε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως η εξέταση της όλης ιστορίας κάνουν κακό στην εξωτερική πολιτική του και στις ΗΠΑ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον της εισαγγελίας και του Τζεφ Σέσιονς, με σκοπό να τον ωθήσει στην παραίτηση.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως «γιατί οι εισαγγελείς και οι ερευνητές μας να μην ψάξουν τα εγκλήματα της Χίλαρι Κλίντον και τις σχέσεις με τη Ρωσία;», βάζοντας μία νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση.
Βίντεο: Το σόου του Τραμπ στους δημοσιογράφους Βίντεο: Το σόου του Τραμπ στους δημοσιογράφους Reviewed by Dexi Extrem on 20:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: