Άδωνις για Θάνου: «Μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή»

O αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις» τόνισε ότι η τοποθέτηση της κα. Θάνου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είναι μεν νόμιμο αλλά όχι ηθικό και ότι «μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή».


Απέρριψε δε κατηγορηματικά κάθε συσχετισμό της υπόθεσης αυτής, με άλλες ανάλογες όπως σημειώνει η κυβέρνηση αναφερόμενη στις περιπτώσεις των κ.κ. Αθανασίου και Πικραμένου.

Συνομιλίες Καμμένου με τον ισοβίτη

Ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με τις συνομιλίες Καμένου διευκρινίζει ότι, «δεν κινούμαστε από σκοπιμότητα αλλά από δικαιοσύνη, καθώς υπάρχει καταγγελία Μαρινάκη ότι προσπάθησαν να τον κλείσουν φυλακή για πολιτικούς λόγους». Καταγγελία που από όποιον πολίτη αν προερχόταν, συμπληρώνει, «θα ήμασταν υποχρεωμένοι να την ψάξουμε».

Για το Σκοπιανό αναφέρει ότι: «Εάν υπάρξει συμφωνία για τα Σκόπια και έρθει στη Βουλή, δεν πρόκειται να διευκολύνουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση που αυτή η συμφωνία δεν την εκφράζει συνολικά».

Στην ερώτηση εάν η παραπάνω θέση ισχύει και στην περίπτωση που η ΝΔ συμφωνεί με την προτεινόμενη λύση, ο κ. Γεωργιάδης, δηλώνει ότι «για εμάς είναι θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση». Προσθέτει ότι παρατηρήθηκε διχογνωμία μεταξύ κυβέρνησης και ΑΝΕΛ επί της εθνικής θέσης για σύνθετη ονομασία και ότι δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα. «Αν η κυβέρνηση εμφανιστεί με δύο θέσεις θά ρίξει νερό στο μύλο του προβλήματος».
Άδωνις για Θάνου: «Μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή» Άδωνις για Θάνου: «Μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή» Reviewed by Dexi Extrem on 7/16/2017 12:09:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: