ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Επεσε «μαύρο» στη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα από την ΕΡΤ -Είπαν ότι προέκυψε τεχνικό πρόβλημα

Και ξαφνικά ...μαύρο! Την ώρα που η ΕΡΤ1 μετέδιδε την ομιλία του πρωθυπουργού, σε απευθείας σύνδεση με τη Λαμία, η εικόνα... χάθηκε και «έπεσε μαύρο».


Αμέσως μετά εμφανίστηκε στον αέρα η παρουσιάστρια που είχε επιφορτιστεί να «πασάρει» όπως λένε στην τηλεόραση, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά και  εκεί υπήρξε πρόβλημα ήχου και η παρουσιάστρια δεν ακουγόταν. Όταν τελικώς καταφεραν να ακούγεται η παρουσιάστρια είπε στους τηλεθεατές ότι έχει προκύψει ένα τεχνικό πρόβλημα.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μόλις αποκατασταθεί θα συνεχιστεί η μετάδοση της ομιλίας του πρωθυπουργού που γινόταν στο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.

Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί και η ΕΡΤ1 συνέχισε το πρόγραμμά της με αγώνα πόλο.
ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Επεσε «μαύρο» στη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα από την ΕΡΤ -Είπαν ότι προέκυψε τεχνικό πρόβλημα ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Επεσε «μαύρο» στη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα από την ΕΡΤ -Είπαν ότι προέκυψε τεχνικό πρόβλημα Reviewed by Dexi Extrem on 7/28/2017 01:16:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: