31 Ιουλίου 2017

Καταπέλτης η ΝΔ κατά Βούτση: Με τη στάση του διευκολύνει την παραβίαση του νόμου

Ο Νίκος Βούτσης έφτασε στο σημείο να εγκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις που έπραξαν το αυτονόητο, σχολιάζουν από τη ΝΔ για την επιστολή του προέδρου της Βουλής προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Σε αυτή, ο κ. Βούτσης ουσιαστικά απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ ότι έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής επειδή δεν είχε... ρωτηθεί αρχικά για τη σύλληψή τους. Στάση την οποία καυτηριάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι έτσι διευκολύνει ενέργειες που παραβιάζουν τον νόμο.

«Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στην τρισέλιδη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν απαντά στην ουσία των θεμάτων που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να εγκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις, που έπραξαν το αυτονόητο: Να συλλάβουν τους Ρουβίκωνες», σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Εξ' αντικειμένου, με τη στάση του, διευκολύνει παρόμοιες ενέργειες που παραβιάζουν το νόμο και προκαλούν την κοινωνία», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.