Απόψε η «χρυσή» συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι στη Μύκονο -Τιμές που ζαλίζουν [εικόνες]

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του καλοκαιριού, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραμαζότι να ενώνουν τις φωνές τους για μία και μοναδική συναυλία στο Nammos, στην Ψαρού της Μυκόνου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει με έναν ξένο διάσημο καλλιτέχνη στο Νησί των Ανέμων, με τους ενδιαφερομένους να πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MykonosLive.tv, όσοι θα θέλουν να δουν από απόσταση αναπνοής τους δύο καλλιτέχνες θα πρέπει να δώσουν 10.000 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα.

Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούν από 3.000 και φθάνουν τα 5.000 ευρώ.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο, όταν ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε στην γειτονική χώρα, λέγοντας μάλιστα στα social media πως ο Έρος Ραμαζότι είναι ένας «απίθανος τύπος».

Άραγε, θα είναι και αυτή τη χρονιά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη συναυλία, όπως είχε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι;
Απόψε η «χρυσή» συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι στη Μύκονο -Τιμές που ζαλίζουν [εικόνες] Απόψε η «χρυσή» συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι στη Μύκονο -Τιμές που ζαλίζουν [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/27/2017 10:38:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: