Με χρυσή τουλέτα η Μέρκελ στο Μπαϊρόιτ για τον Βάγκνερ -Την έχει σε όλα τα χρώματα! [εικόνες]

Η Ανγκελα Μέρκελ δεν θα μπορούσε να λείψει από το Φεστιβάλ του Ρίχαρντ Βάγκνερ, στο Μπαϊρόιτ. Και για την περίσταση, επέλεξε μία βραδινή εμφάνιση, όπως επιβάλλεται.

Αλλωστε, η καγκελάριος και ο σύζυγός της, Γιοακίμ Σάουερ, δίνουν τακτικά το παρών σε αυτό το ετήσιο γεγονός στη γερμανική πόλη, καθώς, όπως αναφέρει το Reuters, αμφότεροι είναι λάτρεις του έργου του Γερμανού συνθέτη.

Την Τρίτη, η Μέρκελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με χρυσή τουαλέτα... υπερπαραγωγή, ενώ ο σύζυγός της φορούσε σμόκιν.Αν και η καγκελάριος άφησε στην άκρη το παντελόνι που προτιμά συνήθως, το οποίο αντικατέστησε με μακριά φούστα, η ενδυματολογική επιλογή της δεν προκάλεσε κάποια έκπληξη. Οπως φαίνεται, έχει ακριβώς την ίδια τουαλέτα σε... όλα τα χρώματα. Και αυτό γιατί έχει δώσει το παρών στο ίδιο Φεστιβάλ τα προηγούμενα χρόνια, με πανομοιότυπο ρούχο, σε μπλε, λιλά και ασημί.

Με χρυσή τουλέτα η Μέρκελ στο Μπαϊρόιτ για τον Βάγκνερ -Την έχει σε όλα τα χρώματα! [εικόνες] Με χρυσή τουλέτα η Μέρκελ στο Μπαϊρόιτ για τον Βάγκνερ -Την έχει σε όλα τα χρώματα! [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/25/2017 08:31:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: