27 Ιουλίου 2017

Το πάρτι δεν σταματά για την εγγονή του τέως Μαρία-Ολυμπία, γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά της -Αυτή τη φορά στη Μύκονο [εικόνες]

Η κόρη του πρίγκηπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία, έκλεισε χθές τα 21 χρόνια της και δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει για ακόμη μία φορά τα γενέθλιά της.

Η Μαρία Ολυμπία γιόρτασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους φίλους της στο Instagram. Φορώντας ένα κατακόκκινο ψηλόμεσο μαγιό πόζαρε μπροστά από μπαλόνια με τον αριθμό 21, όσα και τα κεράκια που έσβησε.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, ευχήθηκε στην κόρη του «Χρόνια πολλά» και έγραψε πως είναι ο πιο περήφανος πατέρας του κόσμου, «ανεβάζοντας» στο Instagram φωτογραφία της Μαρίας Ολυμπίας από το κοινό πάρτι που έκαναν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.


Το πάρτι δεν ήταν ένα απλό.... πάρτι αλλά μια υπερπαραγωγή, με τον γιο του βασιλιά Κωνσταντίνου να κλείνει τα 50 του χρόνια, επιλέγοντας να γιορτάσει μαζί με την κόρη του.

Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» φίλοι του ζευγαριού αλλά και της νεαρής Μαρίας-Ολυμπίας, ανάμεσά τους οι αδελφές Χίλτον και η Ευγενία Νιάρχου.


Το dress code ήταν ιδιαίτερο με τους καλεσμένους να επιλέγουν μοναδικές ενδυμασίες. Η Μαρία Ολυμπία επέλεξε για τη βραδιά μια χρυσή τουαλέτα με τούλι στο τελείωμα και πολύτιμους λίθους στο μπούστο, ενώ εντύπωση έκανε και το καπέλο της.