26 Ιουλίου 2017

Ο Μάϊκ Τάϊσον εξομολογείται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στη παιδική του ηλικία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος πρώην πυγμάχος, Μάϊκ Τάϊσον, σε συνέντευξή του αποκάλυψε μια από τις πιο πικρές λεπτομέρειες της ζωής του, παραδεχόμενος ότι είχε κακοποιηθεί από έναν άνδρα όταν ήταν παιδί.

Η συνέντευξη δόθηκε στο αθλητικό κανάλι ESPN και ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, Μάϊκ Τάϊσον μίλησε ανοικτά για ένα επεισόδιο σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας.

Ο Τάϊσον αποκάλυψε στον παρουσιαστή της εκπομπής «Ε: 60» Τζέρεμι Σκάαπ, ότι όταν ήταν παιδί τον απήγαγε ένας άνδρας, ο οποίος τον μετέφερε σε ένα κτήριο. Ωστόσο, ο πρώην πυγμάχος αρνήθηκε να αναφερθεί στις λεπτομέρειες του περιστατικού.

«Λοιπόν, δεν ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό, θέλω να το κρατήσω εκεί που ήταν. Αλλά στο παρελθόν έχω πέσει θύμα κακοποίησης ως παιδί», ομολόγησε ο Τάϊσον.

Όταν ρωτήθηκε τι επιπτώσεις είχε αυτή η εμπειρία, ο πρώην μποξέρ εξήγησε ότι «έπρεπε να είμαι σκληρός για τον κόσμο στον οποίο έζησα».


«Δεν σε κάνει λιγότερο άνδρα»

Ο Σκάαπ υπενθύμισε ότι Τάϊσον έχει δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά αυτό ήταν ένα τα θέματα που δεν άγγιξε ποτέ. «Δεν είναι θέμα για εμπορευματοποίηση. Οι άνθρωποι απλά δεν μιλούν για κάτι τέτοιο, γιατί ορισμένοι άνδρες πιστεύουν ότι ένα τέτοιο περιστατικό που μειώνει τον ανδρισμό τους», τόνισε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

Επιπλέον, ο Τάϊσον παραδέχθηκε ότι «κατά πάσα πιθανότητα» αισθάνθηκε ντροπή για αυτό που συνέβη, αλλά «έμαθε ότι δεν σε κάνει λιγότερο άνδρα να σου συμβεί κάτι τέτοιο».