Άπλυτοι Ρουβίκωνα: Μετά την εισβολή στην ΤτΕ, επίθεση με βαριοπούλες στο δημαρχείο Ζωγράφου τα ξημερώματα

Καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα. Πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδας, τα μέλη της συλλογικότητας, ανενόχλητοι, όπως και χθες στην Τράπεζα, πήγαν στις έξι το πρωί στο δημαρχείο Ζωγράφου και έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

Το κτήριο, ήδη από χθες είχε υποστεί βανδαλισμούς. Σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου. Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.


Άπλυτοι Ρουβίκωνα: Μετά την εισβολή στην ΤτΕ, επίθεση με βαριοπούλες στο δημαρχείο Ζωγράφου τα ξημερώματα Άπλυτοι Ρουβίκωνα: Μετά την εισβολή στην ΤτΕ, επίθεση με βαριοπούλες στο δημαρχείο Ζωγράφου τα ξημερώματα Reviewed by Dexi Extrem on 10:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: