12 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Ο Λαφαζάνης ζητά ειδικό δικαστήριο για όσους μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προχώρησε σε σκληρή κριτική για το παράλληλο σύστημα πληρωμών του Γιάννη Βαρουφάκη, το οποίο χαρακτήρισε «ατελέσφορο και επιζήμιο», σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.


«Τσίπρας, Βαρουφάκης και όλο το τότε, αλλά και το σημερινό κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο, είναι βαθύτατα ευρώπληκτοι και στην πράξη θέτουν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και του λαού. Με αυτές τις λογικές ο τόπος έχει φτάσει στο σημερινό χάλι και συνεχίζει χωρίς σταματημό τον κατήφορο», σημείωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι μνημονιακοί αρχηγοί, επειδή έβαλαν το ευρώ και τα συμφέροντα μίας εξαρτημένης ολιγαρχίας πάνω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, μετέτρεψαν το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου σε ΝΑΙ, καταλύοντας το Σύνταγμα, τη λαϊκή εντολή και τη Δημοκρατία», πρόσθεσε. Επίσης τους χαρακτήρισε «καραμπινάτους πραξικοπηματίες», τονίζοντας πως για «το πραξικόπημα κατά του δημοψηφίσματος θα έπρεπε να στηθεί Ειδικό αμερόληπτο Δικαστήριο για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Κάτι που δεν πρόκειται τελικά να αποφύγουν».