31 Ιουλίου 2017

Φωτογραφία: ΒΛΑΜΜΕΝΗ έβαλε ένα σφυρί στο στόμα της λόγω... στοιχήματος και το μετάνιωσε πικρά!

Αποφασισμένη να κλειδώνει από εδώ και μπρος την εργαλειοθήκη είναι η μητέρα μιας έφηβης κοπέλας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, η οποία έχωσε ένα τεράστιο σφυρί στο στόμα της για χάρη ενός στοιχήματος με αποτέλεσμα αυτό να κολλήσει και να μη βγαίνει με τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη Kaley έγραψε κατά τη διάρκεια ενός ηλεκτρονικού chat στις φίλες της όταν είναι τόσο ερωτευμένη με τα μέλη μιας κορεάτικης ποπ μπάντας που θα μπορούσε «να φάει και σίδερα για χάρη τους».

Οι φίλες της την προκάλεσαν να δείξει ότι το εννοούσε, παίρνοντας ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του μπαμπά της και βάζοντάς το στο στόμα της ώστε να τους στείλει μια φωτογραφία. Ωστόσο, η αθώα αυτή πλάκα πήρε μια εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή όταν το εργαλείο κόλλησε στο στόμα της νεαρής, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει με τίποτα.


Πάντως η 14χρονη διατήρησε την ψυχραιμία της, δημοσιεύοντας μάλιστα μια ξεκαρδιστική φωτογραφία online με τη λεζάντα: «Πώς λες στη μαμά σου ότι κόλλησε ένα σφυρί στο στόμα σου;»

Ευτυχώς, μετά από 10 λεπτά προσπαθειών και... τραβολογήματος οι γονείς της νεαρής κατάφεραν να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Πάντως η επώδυνη αυτή ιστορία είχε μάλλον αίσιο τέλος για εκείνη, αφού η φωτογραφία της έγινε viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Ποιος ξέρει, ίσως τη δει κάποιο μέλος της μπάντας που λατρεύει και θελήσει να την γνωρίσει από κοντά, για να την ευχαριστήσει για την... αφοσίωσή της.