10 Ιουλίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ CLUB! Swingers στην Αυστραλία πόζαραν με όπλο σε πάρτι και δέχθηκαν τα πυρά αστυνομικών

Παρολίγον τραγική κατάληξη είχε η ιδέα ενός ζευγαριού που συμμετείχε σε πάρτι για swingers στη Μελβούρνη να αναρτήσει στα socia media μια φωτογραφία των δύο τους με τον άνδρα να κρατά ένα ψεύτικο όπλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η αστυνομία εντόπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου τη φωτογραφία με πρωταγωνιστές τον Dale Ewins ντυμένο ως Τζόκερ και την Zita Sukys ντυμένη ως Harley Quinn και στη συνέχεια πραγματοποίησε επιχείρηση στο κλαμπ στο οποίο διεξαγόταν το πάρτι.


Εκεί σύμφωνα με την αστυνομία ο Ewins σημάδεψε τους αστυνομικούς με το ψεύτικο όπλο και δεν το κατέβασε ακόμα και όταν του ζητήθηκε με αποτέλεσμα οι ένστολοι να τον πυροβολήσουν και να τον τραυματίσουν σοβαρά στον κορμό. Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και η παρτενέρ του.

Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ Inflation, που χρέωνε 55 δολάρια το εισιτήριο εισόδου στο πάρτι, παρουσίασε ωστόσο μια διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook η Martha Tsamis το προσωπικό που εργαζόταν για το πάρτι υποστηρίζει ότι ο άνδρας δεν είχε κάτι ύποπτο στα χέρια του αλλά αντίθετα ήταν σε μια "ριψοκίνδυνη" στάση με τη σύντροφό του, πράγμα αναμενόμενο δεδομένης της φύσης του πάρτι.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η ασφάλεια του πάρτι δεν είχε ανησυχήσει νωρίτερα από την ύπαρξη του ψεύτικου όπλου συμπληρώνοντας ότι αυτό είπαν και στους αστυνομικούς ζητώντας τους να διαχειριστούν οι ίδιοι την υπόθεση. «Αλλά η αστυνομία απέρριψε την συμβουλή τους, μπήκε στο χώρο και πυροβόλησε τρεις φορές» σύμφωνα με την Tsamis.

Έως αυτή τη στιγμή η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το όπλο ήταν αληθινό ή απομίμηση με εκπρόσωπό της να αρκείται στο σχόλιο ότι «όταν σε σημαδεύει ένα όπλο σε αυτές τις συνθήκες οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ξέρουν αν είναι αληθινό ή όχι».