11 Ιουλίου 2017

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK! «Απασφάλισε» πάλι ο Πολάκης - Αυτή τη φορά με την ΠΟΕΔΗΝ

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ευγενίδειου και την χειρουργική επέμβαση Τσίπρα

«Όσο μεγαλώνει η συνδικαλιστική σου απαξίωση στα μάτια των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, τόσο πιο πολύ θα πέφτεις στο βούρκο της λασπολογίας και της συκοφαντίας χρησιμοποιώντας ακόμα και τη χειρουργική επέμβαση του πρωθυπουργού!» έγραψε στο facebook, απαντώντας στην ΠΟΕΔΗΝ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης πρόσθεσε:

«Για να τελειώνουμε :

Το Ευγενίδειο πέρασε στο πανεπιστήμιο μετά απο κινητοποίηση των φοιτητών της Ιατρικής το 1988 ώστε να αυξηθούν οι πανεπιστημιακές κλίνες που εκπαιδευόμασταν. Μετά απο την κινητοποίηση αυτή περιήλθε το σύνολο σχεδόν των μετόχων στην ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου Αθηνών με βάση τη διαθήκη του ιδρυτή του που είχαν μπλοκάρει κάποιοι που ήθελαν να παραμείνει ιδιωτική κλινική. Για πολλά χρόνια λειτούργησαν πανεπιστημιακές κλινικές ,εκπαίδευσε φοιτητές και έδινε ειδικότητα.

Τη δεκαετία της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού αλλά και μετέπειτα ΚΑΙ ΕΚΕΙ έγιναν όργια υπερτιμολογήσεων που βέβαια τότε η ΠΟΕΔΗΝ ΟΥΤΕ ΕΒΛΕΠΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕ ! Τώρα τα ανακάλυψε αυτά που χειρουργήθηκε ο πρωθυπουργός και που η κυβέρνησή μας ολοκλήρωσε τους ελέγχους και τα έστειλε στη δικαιοσύνη γιατι είχαν "κολλήσει" ...

Με δικές μας παρεμβάσεις ομαλοποιήθηκε η χρηματοδότηση απο ΕΟΠΥΥ, ξανάρχισαν να λειτουργούν πανεπιστημιακές κλινικές και εργαστήρια και να εκπαιδεύουν φοιτητές και σύντομα θα υπάρξουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να ενταχθεί και αυτό (αλλά και άλλα) κανονικά στο δημόσιο σύστημα υγείας και όχι με τη νομική μορφή που ειναι σήμερα, δηλαδή της ΑΕ που ανήκει ολοκληρωτικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών .

Πόσα ψέματα θα πείτε ακόμα για να δικαιολογήσετε την ύπαρξη σας».



Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kavgas-polaki-poedin