Όλ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει ένα fake story

Ιδιαίτερα επικριτική για την κυβέρνηση η Όλγα Κεφαλογιάννη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την κατηγορεί για την οικονομία ότι επιχειρεί να χτίσει ένα fake story.


Η βουλευτής Α' Αθηνών και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει μεν πως είναι θετική εξέλιξη η έξοδος της χώρας στις αγορές, υπενθυμίζει δε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-14 και μιλά για εκ νέου εξαπάτηση του κόσμου.

Η κ. Κεφαλογιαννη επικρίνει προσωπικά τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «το λάθος (στην επιλογή προσώπων) για το οποίο μιλάει στοίχισε στον ελληνικό λαό ένα ακόμα μνημόνιο με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ επιβάρυνση, μια νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, capital controls, υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και δυστυχώς θυσία στον βωμό του τυχοδιωκτισμού όλων των προσπαθειών του ελληνικού λαού».

Επιπλέον αποδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης στους τομείς του Πολιτισμού, αλλά και του τουρισμού που γνωρίζει πολύ καλά.

Τέλος τοποθετείται απέναντι στα σενάρια που μιλούν για πιθανή υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αθηναίων.
Όλ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει ένα fake story Όλ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει ένα fake story Reviewed by Dexi Extrem on 7/30/2017 04:17:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: