Φωτογραφίες: Τα γυμνά οπίσθια του Instagram εξερευνούν και την... Ελλάδα

O λογαριασμός Cheeky Exploits στο Instagram έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόνο μήνες να αποκτήσει πάνω από 252 χιλιάδες ακόλουθους, που περιμένουν πώς και πώς τις αναρτήσεις τους. 

Το μυστικό της επιτυχίας του; Μα φυσικά ο συνδυασμός δύο εξαιρετικά δημοφιλών «συστατικών» που τραβούν εγγυημένα την προσοχή του κοινού: των εκπληκτικών τοπίων και των γυμνών οπισθίων.

Ο αντισυμβατικός αυτός συνδυασμός, που συνοδεύεται απαρέγκλιτα από το hashtag #cheekyexploits επεκτάθηκε σαν ιός στο διαδίκτυο, δημιουργώντας μια νέα μόδα που θέλει τους τουρίστες να ποζάρουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν με τον πισινό έξω.

Η μόδα μάλιστα αυτή έφτασε πρόσφατα και στην χώρα μας, με τουρίστες να ποστάρουν ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού τα γυμνά τους οπίσθια με φόντο τα μαγευτικά ελληνικά νησιά.

Παραλίες της Ζακύνθου, της Κρήτης και την Σαντορίνης διαφημίζονται δίπλα σε γυμνά κορμιά, στην πρωτότυπη αυτή σελίδα που υμνεί την ανθρώπινη και φυσική ομορφιά.

Δείτε μερικές από τις πρόσφατες αναρτήσεις από την Ελλάδα


Αλλά και φωτογραφίες από άλλα μέρη του κόσμου...
Φωτογραφίες: Τα γυμνά οπίσθια του Instagram εξερευνούν και την... Ελλάδα Φωτογραφίες: Τα γυμνά οπίσθια του Instagram εξερευνούν και την... Ελλάδα Reviewed by Dexi Extrem on 15:47 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: