09 Ιουλίου 2017

Ντάνος: Νέα φωτογραφία στο Instagram μέσα από το ξενοδοχείο όπου μένει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο φαβορί, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor. Τελικά, δεν ήταν καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι επιβίωσης και να αποσπάσει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο φαβορί, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor. Τελικά, δεν ήταν καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι επιβίωσης και να αποσπάσει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τη νίκη του βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και δεσμεύτηκε δημόσια πως θα ξεκλειδώσει το προφίλ του στο Instagram. Κάτι που έκανε! Ο Αγγελόπουλος έκανε δημόσιο τον λογαριασμό του και προκλήθηκε χαμός, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες τον ακολούθησαν πάνω από 160 χιλιάδες άτομα.

Ο ίδιος νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλη την αγάπη και τα μηνύματα που του στέλνει, αποφάσισε να κάνει ένα live video. Σήμερα, ανάρτησε άλλη μια εικόνα στο προφίλ του, στην οποία ποζάρει ευδιάθετος και κρατώντας ένα καφέ στο χέρι. Ο Ντάνος βρίσκεται ακόμη στο ξενοδοχείο, καθώς θα παραμείνει κι άλλες μέρες στην Αθήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εν λόγω φωτογραφία απέσπασε ήδη 90 χιλιάδες likes.


Πηγή:www.peoplegreece.com