23 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΙΣΤΕ! O δήμαρχος Πάτμου καλύπτει τον νταή για την επίθεση στον εφοριακό - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από καταστηματάρχη της Πάτμου δέχθηκε κλιμάκιο της εφορίας στη μέση του παραλιακού δρόμου του νησιού.

Ο καταστηματάρχης όταν είδε το κλιμάκιο των εφοριακών, ρώτησε αν είναι ελεγκτές της εφορίας και όταν έλαβε θετική απάντηση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να χαστουκίζει τον ελεγκτή, με αποτέλεσμα αυτός να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

«Του επιτέθηκε κατά κάποιον τρόπο, εντάξει δεν τον χτύπησε..., γιατί αμέσως ο ελεγκτής πήγε στο κέντρο Υγείας και εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ό,τι δεν είχε κάτι σοβαρό», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος της Πάτμου Γρηγόρης Στόικος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όπως μεταφέρεται από την ΑΑΔΕ, ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρα σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο λιμάνι και ενώ αστυνομικοί παρακολουθούσαν την σκηνή, δεν επενέβησαν. Όταν πήγαν σε αυτούς οι εφοριακοί, ζητώντας τους να συλλάβουν τον επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί καταστήματα στο νησί, εκείνοι δήλωσαν αναρμόδιοι, λέγοντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού.

Οι εφοριακοί προσέφυγαν στους λιμενικούς, οι οποίοι όμως δήλωσαν αναρμόδιοι και επί ώρα αστυνομικοί και λιμενικοί πετούσαν ο ένας «το μπαλάκι» στον άλλον και χρειάστηκε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, που αμέσως κινητοποιήθηκαν και κινητοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθεί από λιμενικούς ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον εφοριακό.

«Τόσο η αστυνομία όσο και το Λιμεναρχείο έδρασαν άμεσα, ό,τι λένε ότι αδράνησαν είναι πέρα για πέρα ψευδή», σχολίασε ο κ. Στόικος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: