24 Ιουλίου 2017

Ο Μάικλ Φελπς κολύμπησε με... καρχαρίες και έχασε -Σάλος στα social media [βίντεο]

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει στα social media για τον αγώνα του Μάικλ Φελπς με καρχαρίες, με τους φαν του Ολυμπιονίκη να περιμένουν πως και πως να δουν αν ο θρύλος της κολύμβησης θα καταφέρει να ξεπεράσει σε ταχύτητα τον «βασιλιά» της θάλασσας.

Ο αγώνας προβλήθηκε εν τέλει το βράδυ της Κυριακής στο Discovery Channel, αφήνοντας μία αίσθηση πικρίας στους χιλιάδες τηλεθεατές που το παρακολούθησαν.


Κι αυτό όχι γιατί ο Μάικλ Φελπς έχασε από τους περισσότερους καρχαρίες, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, αλλά γιατί εν τέλει ο επί 28 φορές Ολυμπιονίκης δεν αγωνίστηκε με αληθινούς καρχαρίες, καθώς όλα τα είδη ήταν σε προσομοίωση.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Φελπς ταξίδεψε μέχρι το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, φόρεσε ειδική στολή και πτερύγιο με ουρά, σε συνδυασμό με το ότι όλοι μιλούσαν για τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί είχε σαν αποτέλεσμα όλοι να πιστεύουν πως ο αγώνας θα είναι αληθινός.

Έτσι, ο Φελπς και έχασε από τον καρχαρία, κάνοντας στα 100 μέτρα 38,1 δευτερόλεπτα, έναντι 36,1 και ήταν ο λόγος που το Twitter πήρε φωτιά με εξαγριωμένα σχόλια όσων κάθισαν σπίτι για να τον δουν.

Το μόνο «καλό» της υπόθεσης πάντως ήταν πως ο Φελπς κατάφερε να να νικήσει στον αγώνα ένα άλλο είδος, τον υφαλοκαρχαρία.

Σχόλια στο Twitter