05 Ιουλίου 2017

Νέο τηλεπαιχνίδι τύπου «Survivor» ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Έρχονται οι «Nomads»

Ο 43χρονος διευθύνων σύµβουλος του ΑΝΤ1 Group Θοδωρής Κυριακού, µετά το δεύτερο χαµένο εξάµηνο από τον ΣΚΑΪ και το «Survivor», σχεδιάζει τις νέες κατευθύνσεις του ΑΝΤ1 TV, προχωρώντας σε σηµαντικές συµφωνίες προγράµµατος και ενισχύοντας παράλληλα το Μακεδονία TV, όπως αποκάλυψαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ την προηγούµενη εβδοµάδα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο µέτωπο των reality, όπου επίκειται σκληρή αναµέτρηση «Survivor» «Nomads» την επόµενη σεζόν. Ο κύβος ερρίφθη στον ΑΝΤ1 για να απαντήσει στον ΣΚΑΪ µε τον ίδιο τρόπο. Ετσι, τρεις οµάδες θα ανταγωνίζονται πάνω σε καµήλες για την επιβίωσή τους, διαµένοντας σε διαφορετικά µέρη (πολυτελείας, έρηµο, χωριό ιθαγενών) και µε τον τρόπο αυτό θα κοντραριστούν µε τους «Μαχητές» του Ατσούν Ιλιτζαλί της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Αυτό το reality θα δώσει τον τόνο στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν, αλλά δεν θα είναι µόνο του. ∆ίπλα του θα υπάρχουν προγράµµατα ψυχαγωγίας της εµβέλειας του ΑΝΤ1, δύο σειρές µυθοπλασίας, εκ των οποίων η µία καθηµερινή, δραµατική, και σηµαντικές αλλαγές στην απογευµατινή ζώνη. ∆εν θα αλλάξει κάτι στον ενηµερωτικό τοµέα, ενώ από την αναστάτωση που θα προκύψει δεν θα επηρεαστεί η εκποµπή της Φ. Σκορδά.

Ο ΑΝΤ1 κινήθηκε µε τον Γ. Λάτσιο στο τιµόνι γρήγορα και πήρε το «Nomads» από την εταιρεία που έχει τα δικαιώµατα, παίρνοντας την µπουκιά µέσα από το στόµα του Star. Ο τηλεοπτικός σταθµός της Κηφισιάς είχε ξεκινήσει και εκείνος τις σχετικές συζητήσεις για το συγκεκριµένο πρόγραµµα.

Η απόφαση για τους «Νοµάδες», που έχει την έγκριση του Θ. Κυριακού, θα εκτοπίσει τελικά τη «Φάρµα» και το «I am a celebrity. Get me out of here». Οι επιτελείς είδαν την τάση στο κοινό της τηλεόρασης που ταυτίζεται µε τους καθηµερινούς ανθρώπους στο «Survivor» και αποµακρύνεται από τους διάσηµους.