18 Ιουλίου 2017

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ζωή του μεγάλου νικητή του Survivor πριν μπει στο παιχνίδι- ΕΙΚΟΝΕΣ

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982 και μεγάλωσε στην Σκιάθο. Εκείνος και ο αδερφός του ο Χάρης περνούσαν τα καλοκαίρια τους στο χωριό Δούκα
της Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Παναγιώτης. Για μερικά χρόνια, μάλιστα, μετακόμισαν στο χωριό, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα τους.

Ο Ντάνος και ο αδερφός του Χάρης, ζουν μόνιμα στη Σκιάθο και μαζί διατηρούσαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών. Όσον αφορά το συγκεκριμένο βενζινάδικο, η οικογένεια του Ντάνου, λίγο πριν ο ίδιος επιστρέψει στο νησί του, προχώρησε στην πώληση του, πάντα με την συγκατάθεσή του και, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, ο νέος ιδιοκτήτης του είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλά την οικογένεια.

Βέβαια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα καλοκαίρια, διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης, ενώ τον χειμώνα καταπιάνεται με το «kick boxing» και το «ταε κβο ντο». Επίσης, για αρκετά χρόνια έπαιζε μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Ρόδο και στον Εθνικό Αστέρα.

Δες φωτογραφίες από την ζωή του πριν το Survivor:










απο tlife.gr