12 Ιουλίου 2017

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που απέκρυψε ο μισθοφόρος από την παραγωγή του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, μαζί του στο πλατό της εκπομπής ήταν και η αδελφή του, ηθοποιός Μένια Αναγνωστοπούλου.

Η αδελφή του, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είχε στεναχωρήσει την ίδια και την οικογένειά της, όσο ο Κώστας βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο δεν το είπε ποτέ γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Είναι μία επέμβαση που είχε κάνει πριν μπει στο παιχνίδι, από την οποία βρήκαν μία φωτογραφία κάπου από το προφίλ του στο Facebook και έγινε μια αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί από το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ο πρώην μισθοφόρος, αποκάλυψε τι χειρουργείο ήταν αυτό στο οποίο είχε υποβληθεί, αλλά και γιατί δεν ήθελε να το ξέρει κανείς.

«Είχα έναν πολύποδα στη χολή και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. Δεν θεώρησα ότι πρέπει να το ξέρει κάποιος από το παιχνίδι γιατί μπορεί να με έκοβαν. Ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο: