10 Ιουλίου 2017

Ντάνος για Survivor: «Έμαθα τι έχουν δηλώσει για μένα συμπαίκτες μου και λυπάμαι πολύ»

Ο νικητής του Survivor, μίλησε για τη δύσκολη συμβίωση με τους Διάσημους, στήριξε με τις δηλώσεις του την Ειρήνη Παπαδοπούλου και μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη μίλησαν για το πώς ήρθαν πιο κοντά


Στην εκπομπή, Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκαν σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η φιλική σχέση που ανέπτυξαν στο παιχνίδι, όπως αποκάλυψαν, δεν ήταν καλή από την αρχή του Survivor, όμως ο ηθοποιός ήταν αυτός που πλησίασε τον Ντάνο, όταν εκείνος είχε αρχίσει να κουράζεται.

Ο νικητής του Survivor, αποκάλυψε πως οι δυσκολίες στο παιχνίδι, όπως η πείνα και η κακή σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας των Διάσημων, ήταν αυτά που τους έφεραν τελικά πιο κοντά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ο Ντάνος, στην εκπομπή Πανόραμα, μίλησε ανοιχτά και για τη συμπεριφορά της Ειρήνης Παπαδοπούλου όσο ήταν στο Survivor, την απόφαση της να αποχωρήσει αλλά και τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο νικητής του Survivor, είπε, πως η Ειρήνη είχε νιώσει τον αποκλεισμό από τους Διάσημους, πράγμα που είχε νιώσει και ο ίδιος. «Δεν ήταν απλό αυτό που της συνέβαινε. Εμένα με άκουγε επειδή δεν έκανα παρέα με τους υπόλοιπους. Η Ειρήνη δεν ήξερε τι να πιστέψει. Είχε φτάσει σε σημείο να μην πιστεύει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Ο Ντάνος, αναφέρθηκε σε εκείνους που βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, κατηγορώντας τον για διάφορα μέσα στο Survivor.

Ο νικητής του παιχνιδιού, έμαθε όλα όσα είχαν πει οι πρώην συμπαίκτες του για εκείνον.

Δείτε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί τι είπε ο ίδιος όταν η Ελεονώρα Μελέτη του έκανε αναφορά σε αυτό: