06 Ιουλίου 2017

Survivor: Τα ποσοστά τηλεθέασης του τελικού-Συντριπτική η νίκη Αγγελόπουλου παρά τη γκρίνια της μάνας του Μάριου

Οι δύο καλύτεροι παίκτες του Survivor ήταν αυτοί που έφτασαν ως τον τελικό, όμως, όπως αποδείχθηκε και από την προτίμηση του κόσμου, ο νικητής ήταν ξεκάθαρος.


Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδείχθηκε νικητής του reality και των 100.000 ευρώ με ποσοστό 65%, έναντι μόλις 35% του Μάριου Ιωαννίδη.

Τα ποσοστά δεν έχουν ανακοινωθεί βέβαια επίσημα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε ως πληροφορία το γεγονός πως ο Ντάνος συγκέντρωσε το 65% των προτιμήσεων του κοινού.


Τι καταγγέλλει η μητέρα του Μάριου για την ψηφοφορία: Υπήρχε πρόβλημα

«Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ δύσκολη καθώς δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από διαμαρτυρόμενους φίλους του Μάριου από την Κύπρο, οι οποίοι έλεγαν ότι δεν γίνονταν δεκτές οι ψήφοι για τον Μάριο» τόνισε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» η μητέρα του Μάριου - Πρίαμου, Λία Ιωαννίδου για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας του Survivor.

«Με όλη μου την καρδιά δίνω συγχαρητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, αλλά το πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές, μας αφήνει μια πικρία. Το κανάλι ΣΙΓΜΑ που μεταδίδει το Survivor στην Κύπρο, παραδέχτηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στις ψήφους. Ήταν ένα γεγονός που μας στενοχώρησε» συμπλήρωσε η μητέρα του παίκτη των «μαχητών».

Δείτε το βίντεο:


Ο τελικός του Survivor «πέταξε» στο 78,2%!

Αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης! Όλη η Ελλάδα συντονίστηκε με το reality επιβίωσης.

Το Survivor, το πρόγραμμα που άλλαξε τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση τη φετινή σεζόν, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Ένας μαραθώνιος -ατέλειωτος- τελικός από τον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν με τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η τηλεθέαση «χτύπησε» κόκκινο!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του Survivor κινήθηκε στο 60,7% (γενικό) και στο 70,6% (δυναμικό). Για περισσότερο από μία ώρα τα ποσοστά σκαρφάλωσαν πάνω από το 70%, με αποκορύφωμα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, όταν τα μηχανάκια έγραψαν το εντυπωσιακό 78,2%! Και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία για το reality που σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης.