Ο τελευταίος σταυρός του Ντάνου...στο «Survivor»

Τον τελευταίο σταυρό του Ντάνου...στο «Survivor» κατέγραψε η κάμερα τη βραδιά του μεγάλου τελικού. Αφού είχε ανακοινωθεί η νίκη του από τον Σάκη Τανιμανίδη και ήταν έτοιμος να σηκώσει το κύπελλο, ο Σκιαθίτης έκανε τον σταυρό του και φίλησε το τρόπαιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα συχνά σταυροκοπήματα του Ντάνου και η συνήθειά του να ασπάζεται συχνά τα κομποσχοίνια που φορά στα χέρια του, είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Στα ελληνοτουρκικά ντέρμπι, οι χρήστες των social media, είχαν αποθεώσει τον Αγγελόπουλο για το γεγονός ότι έκανε τον σταυρό του, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα με τον Τούρκο αντίπαλό του.


Ο Ντάνος κάνει τον τελευταίο σταυρό του στο «Survivor» (2.52)


Η συνήθεια του Ντάνου να κάνει τον σταυρό του είχε σχολιαστεί όχι μόνο από τους τηλεθεατές αλλά και από τους αντιπάλους του, τους «Μαχητές». Η κάμερα του «Survivor» είχε πιάσει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να κοροϊδεύει τον Αγγελόπουλο, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

Ο τελευταίος σταυρός του Ντάνου...στο «Survivor» Ο τελευταίος σταυρός του Ντάνου...στο «Survivor» Reviewed by Dexi Extrem on 14:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: