06 Ιουλίου 2017

Survivor: Ο βουλευτής που προέβλεψε τη νίκη Αγγελόπουλου

Φανατικός τηλεθεατής του reality

Το τηλεριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι πολιτικοί που την τελευταία περίοδο ομολόγησαν πως το παρακολουθούσαν και είχαν άποψη για τα τεκταινόμενα.

Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, δεν είχαν κρύψει τις προβλέψεις τους για τον τελικό νικητή, ο οποίος αναδείχθηκε στο Άλσος Βεΐκου μετά από 4 μήνες αγωνισμάτων στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένας εκ των βουλευτών μάλιστα, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του στη Σάσα Σταμάτη για τα Παραπολιτικά την εκτίμηση του ότι θα κερδίσει ο Σκιαθίτης παίκτης «γιατί είναι πολύ δημοφιλής και εξαιρετικός στα αγωνίσματα», όπως είχε χαρακτηριστικά είχε προβλέψει τότε.

Ο βουλευτής της ΝΔ πάντως, είχε σημειώσει πως το τηλεριάλιτι κατέγραφε επιτυχία διότι «υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και δίψα από όλους μας να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα», προσθέτοντας πως «τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για το σύνολο της κοινωνίας και το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα ενδιαφέρον διάλειμμα».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/survivor-vouleftis-pou-proevlepse-ti-niki-angelopoulou