Συγκλονιστική εικόνα: Τα πόδια ενός ποδηλάτη μετά το Tour de France -Kαταπονημένα με τις φλέβες να πετάγονται

Την κόπωση που προκάλεσε στα πόδια του ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας παρουσίασε μέσω Instagram ο ποδηλάτης Παβέλ Πολιάνσκι.

«Μετά από δεκαέξι στάδια νομίζω ότι τα πόδια μου φαίνονται λίγο κουρασμένα» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευε ο ποδηλάτης την συγκλονιστική φωτογραφία των ποδιών του. Εμφανώς ταλαιπωρημένα, με τις φλέβες του να πετάγονται σε όλο το μήκος και το δέρμα να είναι μαυρισμένο από τη γραμμή του σορτς και κάτω έως το ύψος της κάλτσας.


Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Τρίτη ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για τους αθλητές που συμμετείχαν στον Γύρο της Γαλλίας καθώς αρκετοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πλευρικούς ανέμους που δυσκόλευαν την προσπάθειά τους.

Τελικά. ο 27χρονος Πολωνός που διαγωνιζόταν με την γερμανική ομάδα Bora-Hansgrohe ήρθε στην 65η θέση του σταδίου, 1 λεπτό 43 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Μάικλ Μάθιους.

Συγκλονιστική εικόνα: Τα πόδια ενός ποδηλάτη μετά το Tour de France -Kαταπονημένα με τις φλέβες να πετάγονται Συγκλονιστική εικόνα: Τα πόδια ενός ποδηλάτη μετά το Tour de France -Kαταπονημένα με τις φλέβες να πετάγονται Reviewed by Dexi Extrem on 7/19/2017 02:05:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: