06 Ιουλίου 2017

Το tweet του Σταύρακα που ζητάει απ' τον Τσίπρα να διώξει Καμμένο-Πολάκη και θα πέσει στα τέσσερα

[Όταν λες δεν έχω θέση σε κυβέρνηση με Καμμένο-Πολάκη σαφώς κλείνεις το μάτι και λες "διώξ' τους να συνεργαστούμε", δηλ. να συνεργαστεί με Ξυδάκη, Σκουρλέτη, Κονιόρδου, Γαβρόγλου κ.λπ "σοβαρούς"]

Εκ βάθρων αλλαγή και όχι ρετούς χρειάζεται η κυβέρνηση, όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση γιατί το Ποτάμι δεν μπαίνει στην κυβέρνηση, ο κ.Θεοδωράκης απάντησε κατηγορηματικά: «Σε μια κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου, του κ. Πολάκη και πολλών άλλων υπουργών που δεν ξέρουν τι κάνουν ή μάλλον κάνουν το κακό στην ελληνική κοινωνία, εμείς δεν μπορεί να έχουμε θέση».

Μάλιστα αυτή του την αποστροφή ανήρτησε στη συνέχει στο twitter, γράφοντας: «Η κυβέρνηση δεν θέλει ρετούς, θέλει μια εκ βάθρων αλλαγή. Σε κυβέρνηση με τον κ.Καμμένο και τον κ.Πολάκη, εμείς δεν έχουμε θέση»


Επίσης, ήταν ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με τις σχέσεις του πρωθυπουργού και του κ. Πολάκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να απαλλαγεί επί παραδείγματι από τον κ. Καμμένο ή τον κ. Πολάκη. Με τον κ. Πολάκη κάνουν μαζί διακοπές. Εγώ δεν έχω ούτε σκάφος. Ο κ. Πολάκης πηγαίνει βόλτες με τον κ. Τσίπρα. Δεν διατίθεμαι να κάνω διακοπές με τον κ. Τσίπρα».