13 Ιουλίου 2017

«Έσπασε» το twitter η selfie του Ντάνου από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο νικητής του φετινού Survivor δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τους θεατές της συναυλίας για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καθώς ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς και ήταν καθισμένος ανάμεσα στους επίσημους.


Συγκινημένοι από τα τραγούδια και την ατμόσφαιρα που τους γέμιζε νοσταλγία, άνθρωποι όλων των ηλικιών, μόλις ανακάλυψαν ότι ανάμεσά τους βρίσκεται το είδωλο της φετινής χρονιάς, δεν έχασαν ευκαιρία και του ζητούσαν να ποζάρει μαζί τους για να ανεβάσουν μετά την φωτογραφία στα social media

Μάλιστα, όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγούδησε την «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, πολλοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αφιέρωσαν το τραγούδι στον Ντάνο, ο οποίος τραγούδησε μαζί τους τους στίχους «η οθόνη βουλιάζει, σαλεύει το πλήθος» και «πού πας παλικάρι, ωραίο σαν μύθος», ευχαριστώντας τον Διονύση Σαββόπουλο που έγραψε ένα τραγούδι για εκείνον.

Μόνη στιγμή παραφωνίας ήταν όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγούδησε τον στίχο «είμαι 16άρης, σας γαμώ τα Λύκεια», που σόκαρε τον Ντάνο ο οποίος άρχισε να φιλάει σοκαρισμένος το κομποσκοίνι του.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
http://www.athensvoice.gr/politiki/espase-twitter-i-selfie-toy-ntanoy-apo-ti-synaylia