09 Ιουλίου 2017

Βίντεο και Φωτό: Youtubers «εισέβαλαν» κρυφά στο ρωσικό κοσμοδρόμιο του Καζακστάν

Εκπληκτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ρωσικού κοσμοδρομίου στο Καζακστάν, όπου εντοπίστηκε «παρκαρισμένο» σε ένα υπόστεγο ένα διαστημόπλοιο, έδωσαν στη δημοσιότητα Youtubers, οι οποίοι κατάφεραν να «εισβάλουν» στις εγκαταστάσεις και να τραβήξουν ανέκδοτα πλάνα και εντυπωσιακές εικόνες, που προκαλούν δέος.

Το βίντεο με το εκπληκτικό υλικό «ανέβηκε» στην ενότητα «εξερευνώντας τα ανίκητα πάθη» και μέσα σε ελάχιστες ώρες, συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες views.


Οι Youtubers, που γυρνούν τον κόσμο και «παραβιάζουν» το άβατο μυστηριωδών και καλά κρυμμένων εγκαταστάσεων, φανερώνοντας στον κόσμο κρυφές πτυχές, ορισμένες εκ των οποίων ούτε καν έχει διανοηθεί ο μέσος πολίτης, ανέβηκαν πάνω στο διαστημόπλοιο, όπου και φωτογραφήθηκαν και έζησαν μία εκπληκτική εμπειρία, την οποία και μοιράστηκαν με όλον τον πλανήτη.

Στο υπόστεγο συνάντησαν ένα διαστημόπλοιο τύπου Buran. Το πρωτότυπο καταστράφηκε όταν κατέρρευσε το υπόστεγο στο Μπαϊκονούρ, το 2002. Το δεύτερο δείγμα φυλάσσεται στο Τεχνικό Μουσείο Σπέγιερ, στη Γερμανία.


Αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια, είναι ένα δείγμα που πρώτη φορά εμφανίζεται. Οι «εξερευνητές» σκαρφάλωσαν στην κορυφή του, μπήκαν στο εσωτερικό του και τράβηξαν πλάνα από το σιλό.



Σάββας Μιχάλαρος
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ