Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μιλίνκοβιτς. Το παιδί δεν πνίγηκε

Σοκ σε όλον τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 13χρονου γιου του Μάρκος Μιλίνκοβιτς κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κροατία.

Ο 13χρονος Λούκα ανασύρθηκε νεκρός την ώρα που κολυμπούσε στο Μπρατς της Κροατίας, όπου παραθέριζε. Σύμφωνα νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Σερβία ο άτυχος νεαρός δεν πνίγηκε αλλά υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε η μητέρα του παιδιού Γέλενα που σχολίασε: «Ο γιατρός μού είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία. Γι’ αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί Μπρατς της Κροατίας. Κολυμπούσε από δύο χρονών. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν αθλητής και περνούσε τον χρόνο του, με διάφορα σπορ όπως το ποδήλατο και το μπάσκετ».

«Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την Πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου...», ανέφερε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Πηγή: filathlos.gr
Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μιλίνκοβιτς. Το παιδί δεν πνίγηκε Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μιλίνκοβιτς. Το παιδί δεν πνίγηκε Reviewed by Dexi Extrem on 19:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: