02 Αυγούστου 2017

ΗΠΑ: Θεαματική έξοδος 17χρονου από αεροσκάφος -Ανοιξε την έξοδο κινδύνου και έκανε «τσουλήθρα» στο φτερό [εικόνα]

Οσοι εκνευρίζονται με τους επιβάτες που σπεύδουν να σηκωθούν όρθιοι ενώ ακόμη το αεροσκάφος δεν έχει σταματήσει να κινείται, μετά την προσγείωση, ας σκεφτούν ότι υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις απίστευτης βιασύνης.


Ενας έφηβος έκανε... θεαματική έξοδο από αεροσκάφος, αφού αυτό προσγειώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο. Ο 17χρονος Αμερικανός άνοιξε την έξοδο κινδύνου, έκανε... τσουλήθρα στο φτερό και πήδηξε στο έδαφος, προτού προλάβουν να αντιδράσουν οι σοκαρισμένοι υπόλοιποι επιβάτες.

Γρήγορα, εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που βρίσκονταν κοντά, έπιασαν το αγόρι μέχρι να φτάσει εκεί η αστυνομία και να το συλλάβει. Ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου.




Αλλοι επιβάτες δήλωσαν ότι ο 17χρονος ήταν ανήσυχος και νευρικός κατά τη διάρκεια της επτάωρης πτήσης από την πόλη του Παναμά προς το Σαν Φρανσίσκο και μέχρι να καταλάβουν ότι άνοιγε την έξοδο κινδύνου, εκείνος βρισκόταν ήδη εκτός αεροπλάνου. Αλλοι άρχισαν να φωνάζουν στις αεροσυνοδούς τι είχε συμβεί.

Οι άνθρωποι που κάθονταν δίπλα του σοκαρίστηκαν όταν τον είδαν να πηδάει πάνω στο φτερό, είπε η Σοφία Γκίμπσον, μία από τους επιβάτες. «Ηταν σαν να... πέταξε. Εγινε πραγματικά γρήγορα», πρόσθεσε μιλώντας στο KNTV.

Η Copa Airlines, σε πτήση της οποίας έγινε το περιστατικό, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί παραβίαση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας το άνοιγμα της εξόδου κινδύνου από επιβάτη, χωρίς να έχει δώσει σχετική εντολή το πλήρωμα.

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr