Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββας Κωφίδης κλαίγεται ότι είναι 18 μήνες... απλήρωτος

«Δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλέον οι ακαδημίες του Ηρακλή, δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι» είπε σε δηλώσεις του ο Σάββας Κωφίδης


Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάββας Κωφίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis 95,5  αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, είπε την άποψή του για την επόμενη ημέρα, επέρριψε ευθύνες στις ποδοσφαιρικές, αλλά και τις πολιτικές αρχές, ενώ αποκάλυψε πως στον ίδιο οφείλονται μισθοί 18 μηνών.

«Είμαστε όλοι με την ίδια απορία. Γιατί το έκανε αυτό ο Παπαθανασάκης. Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα. Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και τον έδιωξε μακριά, αλλά την ομάδα δεν την άφησε. Απορώ με την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Δεν έβλεπαν τι γινόταν; Η Πολιτεία που ήταν;» είπε ο Σάββας Κωφίδης και συμπλήρωσε:

Ο Καγιούλης με εξαπάτησε. Ενώ συμφωνήσαμε οι ακαδημίες να λειτουργούν αυτόνομα, με ξεχωριστό ταμείο και τα έσοδα να πηγαίνουν για τις ανάγκες μας, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω που πήγαιναν τα χρήματα. Ίσως σε χρέη της ΠΑΕ.

Ποιον να πάρω τηλέφωνο; Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσπαθούσαμε να το λύσουμε εγώ με την κ. Ευγενία από τα γραφεία. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν τώρα οι ακαδημίες. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι. Οι προπονητές έχουν να πληρωθούν από οκτώ ως δεκαοκτώ μήνες. Εγώ για παράδειγμα είμαι 18 μήνες απλήρωτος…».

Πηγή: seleo.gr
Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββας Κωφίδης κλαίγεται ότι είναι 18 μήνες... απλήρωτος Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββας Κωφίδης κλαίγεται ότι είναι 18 μήνες... απλήρωτος Reviewed by Dexi Extrem on 8/01/2017 01:22:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: