04 Αυγούστου 2017

Πληρώνουμε 2 βδομάδες διακοπές του Πανάρα στη Disney World στις ΗΠΑ

[ΦΩΤΟ Καμμένου από  το Παγκόσμιο συνέδριο ΑΧΕΠΑ στο Ορλάντο της Φλόριντα τις προηγούμενες μέρες όπου έσκασε μύτη με χαβανέζικο πουκάμισο προκειμένου να δικαιολογήσει τα έξοδα του ταξιδιού]

Tα σενάρια για το ταξίδι στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει ο γιός του


Ούτε χθες εμφανίστηκε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη συζήτηση του κρίσιμου νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, εντείνοντας, έτσι, τη σχετική φημολογία και την απορία για το «πού είναι» και «τι κάνει», καθώς σήμερα κλείνει ένα δεκαήμερο από τότε που έφυγε για τις ΗΠΑ, χωρίς, βεβαίως, να έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση γι’ αυτό το θέμα από το ΥΠΕΘΑ, γεγονός το οποίο παραπέμπει ευθέως σε «ιδιωτική επίσκεψη».

Σημειώνεται ότι και την περασμένη Τρίτη, όταν συζητήθηκε στο επίσης κρίσιμο νομοσχέδιο για την Εκπαίδευση, η εμβόλιμη τροπολογία για την έκτακτη χρηματοδότηση στο ΓΕΝ με περίπου 19.500.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του προγράμματος των υποβρυχίων Τύπου-214 από το ΠΝ στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, την προαναφερθείσα τροπολογία υποστήριξε στη Βουλή ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας.

Βουλευτές με τους οποίους επικοινωνήσαμε επισήμαιναν με νόημα ότι «λογικά δεν πρέπει να είναι όλες αυτές τις ημέρες διακοπές και εδώ να τρέχουν τόσο σοβαρά νομοσχέδια, στα οποία, μάλιστα, παρίσταται ο πρωθυπουργός και συνεταίρος του στην κυβέρνηση, και εκείνος να απουσιάζει στις ΗΠΑ, πολύ περισσότερο αφού σήμερα η Βουλή κλείνει, έτσι και αλλιώς, για τις θερινές διακοπές».

Στο υπουργείο, πάντως, έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας και αρκετοί στενοί συνεργάτες του υπουργού τελούν ήδη εν αδεία.

Από την Ελευθερία του Τύπου


Φώτο από ομιλία του στο 95ο  Ύπατο Συνέδριο της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ

Το συνέδριο φιλοξενήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στο Disney World. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Disney ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς του συνεδρίου αφού ο πρόεδρός της κ. Γιώργος Καλογρίδης είναι Έλληνας στην καταγωγή. Το συνέδριο συνέπεσε με τα 95α γενέθλια της Οργάνωσης και τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αμερική Λεωνίδας  Παντελίδης.