03 Αυγούστου 2017

Οικονόμου: Το νομοσχέδιο βάζει στο δημόσιο 3.000 κομματικούς φίλους του Πολάκη

Με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία, που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, η κυβέρνηση, χωρίς χρήματα και χωρίς ΑΣΕΠ, επιχειρεί να βάλει στο δημόσιο, από την πίσω πόρτα, 3.000 κομματικούς φίλους του κ. Πολάκη, είπε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Οικονόμου, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ, με το νομοσχέδιο αυτό ουσιαστικά η κυβέρνηση θα δώσει την καυτή πατάτα στους διαδόχους της.

Εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία δε θα έχει μέλλον και τόνισε ότι ο οικογενειακός γιατρός θα πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή του πολίτη.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν μια διάταξη ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική ερευνά και ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει μιλήσει για οικονομικές παρατυπίες.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου ουσιαστικά με την τροπολογία που καταθέτει ο κ Πολάκης λέει πως ό,τι δαπάνη έγινε για το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι σύννομη, παρά το γεγονός ότι διεξάγεται έρευνα από τη δικαιοσύνη.

Πηγή: skai.gr