ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα για τις επαφές με τη Βενεζουέλα

Τρία ερωτήματα θέτει η ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις για επαφές τους με τη Βενεζουέλα.


«Οι πάντες γνωρίζουν τον θαυμασμό του κ. Τσίπρα για το καθεστώς Μαδούρο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πόσο στενή είναι η σχέση του με τον κ. Μαδούρο και τι είναι αυτό που τον υποχρεώνει να μην καταδικάζει τις ενέργειές του σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», για ταξίδι κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Αθήνα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τους κ.κ. Τσίπρα και Παππά να απαντήσουν ποιοι επέβαιναν στην πτήση, ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής τους και αν συναντήθηκαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μήνες μετά τις αποκαλύψεις των μυστικών ταξιδιών του κ. Παππά με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα και σε εξωτικούς παραδείσους με ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία που ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές, τον Αύγουστο του 2013, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί από την Κυβέρνηση για τους πραγματικούς σκοπούς του ταξιδιού τους.

Σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή τους, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με πέντε επιβάτες προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και παρέμεινε για μια ημέρα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και απαιτούν άμεσες απαντήσεις από τους κ. Τσίπρα και Παππά, είναι αμείλικτα:

- Ποιοι επέβαιναν στην συγκεκριμένη πτήση;

- Ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής τους που κρατήθηκε μυστική;

- Συναντήθηκαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Οι πάντες γνωρίζουν το θαυμασμό του κ. Τσίπρα για το καθεστώς Μαδούρο.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πόσο στενή είναι η σχέση του με τον κ. Μαδούρο και τι είναι αυτό που τον υποχρεώνει να μην καταδικάζει τις ενέργειές του σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας».
ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα για τις επαφές με τη Βενεζουέλα ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα για τις επαφές με τη Βενεζουέλα Reviewed by Dexi Extrem on 17:41 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: