Συνελήφθη 45χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας!

Πέταξε… 20ευρω κατά την προσπάθεια διαφυγής του σε πολίτες που τον καταδίωξαν

Σχεδόν επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ 45χρονος Ελληνογερμανός σάτυρος, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε δύο μικρά αγόρια στο κέντρο της Αθήνας!

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, σε στοά επί της οδού Νικηταρά 10, πολίτες παρατήρησαν ότι ο 45χρονος κρατούσε από το χέρι δυο αγόρια, ηλικίας 5-6 ετών το πρώτο και 10 ετών το δεύτερο. Ο ίδιος κατέβασε μάλιστα τα ρούχα στο πρώτο αγοράκι και άρχισε να το χάιδευε, προκαλώντας την αντίδραση των περίοικων, οι οποίοι έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να τον καταδιώκουν όταν προσπάθησε να διαφύγει.

Μάλιστα, ο ίδιος άνδρας πέταξε κατά την προσπάθεια διαφυγής του ένα… χαρτονόμισμα των 20 ευρώ σε όσους τους καταδίωκαν, ώστε να σταματήσουν την προσπάθειά τους!

Τελικά, ο 45χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά τα δύο μικρά παιδιά που εξαφανίσθηκαν μετά την καταδίωξη (και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής), δεν έχει καταστεί δυνατό να εντοπιστούν.
Συνελήφθη 45χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας! Συνελήφθη 45χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας! Reviewed by Dexi Extrem on 8/06/2017 06:24:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: