ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΚΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΑ! Το Κρεμλίνο έκανε... ταινία για την εκδρομή του Πούτιν στη Σιβηρία -Βίντεο 47 λεπτών με τις περιπέτειές του στη φύση

Δεν έφταναν τα ολιγόλεπτα βίντεο και οι φωτογραφίες από την εκδρομή του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Σιβηρία. Το Κρεμλίνο ήθελε να δείξει όλο το... μεγαλείο των περιπετειών του προέδρου στη φύση.


Ετσι, τη Δευτέρα το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο σχεδόν 47 λεπτών, από την απόδραση του Πούτιν στη Σιβηρία.

Στο υλικό αυτό, που δεν είχε δημοσιοποιηθεί νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος φτάνει στις καλύβες στις οποίες έμεινε για δύο ημέρες, κάνει βόλτες στο δάσος και σε ποτάμια, ψαρεύει γυμνόστηθος σε λίμνη, βουτά στα παγωμένα νερά της και κολυμπάει και κάνει ψαροντούφεκο.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr
ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΚΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΑ! Το Κρεμλίνο έκανε... ταινία για την εκδρομή του Πούτιν στη Σιβηρία -Βίντεο 47 λεπτών με τις περιπέτειές του στη φύση ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΚΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΑ! Το Κρεμλίνο έκανε... ταινία για την εκδρομή του Πούτιν στη Σιβηρία -Βίντεο 47 λεπτών με τις περιπέτειές του στη φύση Reviewed by Dexi Extrem on 8/07/2017 08:44:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: