ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βρετανίδα είχε κατακλέψει το Δημόσιο -Παρίστανε την ανάπηρη, έπαιρνε επιδόματα 80.000 δολ. και πήγαινε στις Μαλδίβες [εικόνες]

Την ανάπηρη με μεγάλη επιτυχία προσποιούταν μία 58χρονη Βρετανίδα, η οποία μάλιστα είχε λάβει το ποσό των 81.000 δολαρίων (λόγω του «προβλήματός» της) για να... πηγαίνει διακοπές στις Μαλδίβες και την Αίγυπτο.

Συγκεκριμένα, η Λίντα Χόει είχε λάβει εδώ και 14 χρόνια 65.000 δολάρια ως επίδομα και απολάμβανε δωρεάν μεταφορά με ένα πολυτελέστατο αμάξι κόστους 16.000 δολαρίων λόγω της υποτιθέμενης ανικανότητά της να περπατήσει.


Η Λίντα είχε αναφέρει πως εξαιτίας της αρθριτικών που είχε και τα χρόνια προβλήματα με την μέση της δεν μπορούσε τάχα να περπατήσει περισσότερο από ένα μέτρο και να σηκώσει τα χέρια της πάνω από τους ώμους.

Ωστόσο όλα αποκαλύφθηκαν όταν οι υπεύθυνοι του τμήματος Εργασίας και Συντάξεων ανακάλυψαν φωτογραφίες από τα ταξίδια της στις εξωτικές Μαλδίβες και την μακρινή Αίγυπτο.


H ίδια φαίνεται σε εικόνες να ανεβαίνει σε γουρούνες και να βγάζει σέλφι κάτω από τον βυθό, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να έχει σκύψει στα γόνατα για να φτιάξει το νυφικό της κόρη της.

Μάλιστα η υποκρισία της δεν τελειώνει εδώ, καθώς η Λίντα ήταν εντελώς καλά στην υγεία της, έχοντας μάλιστα και συνδρομή σε γυμναστήριο όπου παρακολουθούσε μαθήματα κολύμβησης.


Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν εξαπάτησε ακριβώς το δημόσιο και την εργασία της, καθώς πραγματικά έχει κάποια κινητικά προβλήματα τα οποία κιόλας έχουν χειροτερέψει.


Εν τέλει, η 58χρονη δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι της αφαίρεσαν όλα τα επιδόματα και της είπαν να επιστρέψει ξανά στα δικαστήρια τον Σεπτέμβριο για να συνεχιστεί η δίκη.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βρετανίδα είχε κατακλέψει το Δημόσιο -Παρίστανε την ανάπηρη, έπαιρνε επιδόματα 80.000 δολ. και πήγαινε στις Μαλδίβες [εικόνες] ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βρετανίδα είχε κατακλέψει το Δημόσιο -Παρίστανε την ανάπηρη, έπαιρνε επιδόματα 80.000 δολ. και πήγαινε στις Μαλδίβες [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 8/01/2017 03:27:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: