Η Angelina Jolie απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα! Δείτε φωτο με τα παιδιά της

Μαζί της βρίσκεται και ο Keanu Reeves

Την περασμένη Τρίτη, η Angelina Jolie μαζί με τον Keanu Reeves, έφτασαν με πολυτελές γιοτ στο Νομό Πρέβεζας, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Οι δυο χολιγουντιανοί ηθοποιοί με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο στην Πάργα και από εκεί με μισθωμένο όχημα κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα, όπως αποκάλυψε η τοπική ιστοσελίδα PrevezaPosto.


Η Angelina Jolie με δύο από τα παιδιά της που την ακολουθούσαν, ανέβηκαν στα άλογα του Αχέροντα καιέκαναν την καθιερωμένη βόλτα χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων επισκεπτών, αφού κανένας εκτός των λίγων που γνώριζαν, δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τους γνωστούς σταρ του Hollywood.


Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, ο χώρος που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός με τα παιδιά της είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.

Πηγή: prevezaposto.gr
Η Angelina Jolie απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα! Δείτε φωτο με τα παιδιά της Η Angelina Jolie απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα! Δείτε φωτο με τα παιδιά της Reviewed by Dexi Extrem on 8/03/2017 08:08:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: