14 Αυγούστου 2017

ΕΝΩ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ➤Σύμβουλος περιφέρειας Αττικής: Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο! ΒΙΝΤΕΟ

Με απούσα τη Ρένα Δούρου, η σύμβουλός της έκανε «μάθημα» φυσικής ενώ οι κάτοικοι του Βαρνάβα, του Καπανδριτίου και του Καλάμου αγωνιούν για την τύχη των σπιτιών τους


Παιχνίδι με τις λέξεις φαίνεται ότι κάνουν στην περιφέρεια Αττικής ενώ φλέγεται ένα μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Αττικής σε ένα μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σύμβουλο της περιφέρειας Γιάννα Τσούπρα - καθώς η Ρένα Δούρου δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε κάποιο από τα πύρινα μέτωπα - οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο. «Έτσι αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» δήλωσε η κυρία Τσούπρα σε παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ.

Κατά την ίδια, δε, «φυσικά είναι μεγάλη η καταστροφή αλλά η Αττική έχει ζήσει και άλλες φωτιές. Η φωτιά είναι δύσκολο φυσικό φαινόμενο».

Σαν να αδιαφορεί, τέλος, για τον πόνο και την αγωνία των κατοίκων των περιοχών του Καλάμου, του Βαρνάβα και του Καπανδριτίου η σύμβουλος της Ρένας Δούρου πρόσθεσε ότι «ο νότος όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πιο συνηθισμένος στις δασικές πυρκαγιές γι' αυτό υπάρχει συντονισμός και δράση».