19 Αυγούστου 2017

Θέμος Αναστασιάδης: Εγκλήματα Κομμουνισμού και ΣΥΡΙΖΑ

Ο θίασος θλιβερών σκιών που παριστάνει την κυβέρνηση παλινδρομεί  απ΄την συνήθη του γελοιότητα σε ακραία εθνική επικινδυνότητα καθημερινά: Όταν ο απολύτως άσχετος επί του θέματος (και όχι μόνο) υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κοντονής, χαρακτηρίζει φιλοναζί ένα κράτος μέλος της Ε.Ε, την Εσθονία, και αρνείται επίσημα την συμμετοχή της χώρας σε ευρωπαϊκό συνέδριο (η Εσθονία έχει και την Προεδρία) για τα εγκλήματα των Κομμουνιστικών καθεστώτων, πρέπει να βαρέσουν καμπάνες.


Διότι προφανώς δεν ήταν μεμονωμένο γεγονός το ότι λίγες μέρες πριν η Ελλάδα του Εξαφανισμένου Τσίπρα εξετέθη και πάλι διεθνώς με βέτο σε απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για καταδίκη της Χούντας του Μαδούρο. Άρα δεν είναι τυχαίο. Καινούριο σόου ανέβασαν: Ο σοσιαλ-«καραγκιόζης» τώρα και Διεθνιστής.

Την ώρα που οι συνταξιούχοι καταλαβαίνουν τι εστί τρίτη φορά προδοσία Αριστερά  με το πετσόκομμα του Κατρούγκαλου, ενώ στις Εφορίες ουρές «ζωντανών-νεκρών» πολιτών παραχωρούν εκβιαζόμενοι τα πάντα, η συμμωρία του Μαξίμου πάει να το παίξει «Αριστερά» στην Ευρώπη. Και με τον Μαδούρο, και με τον Στάλιν μπας και μπερδευτούν τίποτα αφελείς.

Το κωμικοτραγικό σώου δεν θ’ άξιζε καν συζήτησης εάν δεν απομόνωνε και πάλι στα μάτια όλης της πολιτισμένης Δύσης, την Ελλάδα-αποικία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος με το ένα χέρι απλωμένο ζητιανεύει συνέχεια λεφτά για να θρέφει τα κομματικά του στρατά και τα ίδια τα ροζ αφεντικά, και με το άλλο σηκωμένο δήθεν σαν μπουνιά, θέλει να το παίξει και πρωτοπορία της διεθνούς Αριστεράς τρομάρα τους.

Αλλά και ιστορικά φυσικά δεν αντέχουν τα επιχειρήματα… Κοντονή ότι δεν μπορούμε να εξισώνουμε τον Ναζισμό με τον Κομμουνισμό. Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έκαναν και οι μεν και οι δε πρωτοφανή μαζικά εγκλήματα. Προφανώς πρόκειται για διαφορετικής εμπνεύσεως και ιδεολογίας ολοκληρωτικά καθεστώτα που οδήγησαν τους λαούς όλου του κόσμου σε αδιανόητες συμφορές. Ο ένας παίρνει το Χρυσό στη φρίκη και ο άλλος το Ασημένιο: Εξυπακούεται ότι τα εγκλήματα του Ναζισμού με αποκορύφωμα το Ολοκαύτωμα των Εβραίων κατέχουν τα παγκόσμια πρωτεία κτηνωδίας στην παγκόσμια Ιστορία της ανθρωπότητας. Για να μην βάλουμε και όλα τα άλλα θύματα των Ναζί μαζί, τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους και άλλες μειονότητες.

Το ότι τα έκανε αυτά ο υπ'αριθμόν ένα εγκληματίας, ο Χίτλερ, δεν σημαίνει ότι και επί Κομμουνισμού όπου κι αν εφαρμόσθηκε δεν έγιναν τρομερές θηριωδίες και μαζικά εγκλήματα, τόσο επί πολέμου όσο και εν καιρώ ειρήνης. Δεν ξέρει τίποτα για το δάσος του Κατίν και τις χιλιάδες Πολωνών αξιωματικών που εκτέλεσε και έθαψε ο Στάλιν, ο Κοντονής και ο ΣΥΡΙΖΑ; Μα εδώ το παραδέχτηκε επίσημα και η Ρωσία, παρότι επί δεκαετίες έλεγε εξωφρενικά ψέματα, καλή ώρα…

Πόσα εκατομμύρια αντιφρονούντες ή απλοί φτωχοί άνθρωποι εξοντώθηκαν στα 70 χρόνια της κομμουνιστικής παράνοιας στην ΕΣΣΔ και πόσοι (πολλοί περισσότεροι) στα χέρια του τιμονιέρη Μάο;

Δεν έχει νόημα να μετράμε αν στα χρόνια του Κομμουνισμού δολοφονήθηκαν περισσότερα ή λιγότερα εκατομμύρια εν καιρώ ειρήνης απ’ ότι στην δεκαετία του Αδόλφου. Το ότι ασφαλώς δεν εξισώνεται το ένα με το άλλο, δεν σημαίνει ότι το δεύτερο αθωώνεται. Σαν να 'χεις απ’ τη μια σίριαλ κίλερ και απ’ την άλλη φονιάδες βιαστές παιδιών. Μπορείς να πεις τι είναι το πιο εγκληματικό;

Καλά το άλλο το καταλαβαίνουμε με την ξαφνική ευαισθησία ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της Βενεζουέλας. Πόσο… τέρας πρέπει να νιώθεις κι εσύ μέσα σου για να στηρίζεις τον Μαδούρο που 'χει ήδη στην πλάτη του εκατοντάδες νεκρούς; Νέα παιδιά μόνο που δεν σκοτώνονται τυφλά σαν τα θύματα του ISIS, αλλά συστηματικά από τον Βενεζουελάνο Δικτάτορα, που τόσο συμπαθεί ο Τσίπρας: Αλήθεια ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, για να τον στηρίζουν τόσο πολύ ενώ όλη η Δύση έχει ξεσηκωθεί; Το γιατί το έχουμε δει και σε φωτογραφίες, και σίγουρα θα αποκαλυφθεί.

Πάντως, είτε με Μαδούρο, είτε με Στάλιν, είτε με Κάστρο ό,τι θέατρο κι αν παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν θα καταφέρουν ποτέ να παραστήσουν τον Κομμουνιστή. Ούτε καν τον εγκληματία Κομμουνιστή. Αν ψάχνονται για ταυτότητα είναι πολιτικοί εγκληματίες νέου τύπου προσκυνημένοι και εξωνημένοι και πουλημένοι: Πολιτικοκοινωνικοί εγκληματίες αφού σκοτώνουν την Ελλάδα και τον λαό της με εντολές ξένων προς ίδιον όφελος. Ε, το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ τουλάχιστον το πέτυχαν!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ