Ξεσήκωσε την Ψαρρού η Ελέτσι! Με μπικίνι που σκοτώνει… «βασανίζει» το φουσκωτό παπάκι

Στην μόδα των φουσκωτών πτηνών υπέκυψε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι [ΔΕ: Ένας θεός ξέρει ποια είναι αυτή... αλλά δε μας νοιάζει και πολύ]!

Το beach trend που καθορίζει τις εμφανίσεις όλων των ψαγμένων στιλιστικά κοριτσιών την φετινή σαιζόν απέκτησε ακόμη μια θαυμάστρια, την δημοσιογράφο του Mykonos Live TV, η οποία απαθανατίστηκε από την κάμερα στην παραλία της Ψαρρούς να παίζει με ένα τεράστιο κίτρινο παπάκι!


Για ακόμη μια φορά, η Ελίζαμπεθ τρέλανε κόσμο και κοσμάκη φορώντας μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε το θανατηφόρο κορμί της. Αυτό το κορίτσι έχει κάνει πολλές ανδρικές καρδιές να χτυπούν δυνατά το τελευταίο διάστημα!

Η όμορφη δημοσιογράφος του Mykonos LiveTv και επιχειρηματίας του ινστιτούτου ομορφιάς «My Room by Elizabeth Elechi» που βρίσκεται στη Γλυφάδα,άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ξεσήκωσε την Ψαρρού η Ελέτσι! Με μπικίνι που σκοτώνει… «βασανίζει» το φουσκωτό παπάκι Ξεσήκωσε την Ψαρρού η Ελέτσι! Με μπικίνι που σκοτώνει… «βασανίζει» το φουσκωτό παπάκι Reviewed by Dexi Extrem on 8/09/2017 02:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: