07 Αυγούστου 2017

Πρόεδρος ομάδας έδιωξε τις μαζορέτες γιατί «αποπλανούσαν τους παίκτες»!

Τα παιδιά δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν, είπε ο πρόεδρος - Τελικά, μετά την κατακραυγή, τις ξαναπήραν πίσω κι αυτές υπόσχονται: «Είμαστε καλά κορίτσια»

Ένας εκατομμυριούχος πρόεδρος ημι-επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αγγλία, «αναγκάστηκε» να διώξει τις μαζορέτες της ομάδας, γιατί όπως κατήγγειλε «αποπλανούσαν τους παίκτες»!

Ο πρόεδρος της Μπιλέρικαρι είχε προσλάβει τις μαζορέτες μόλις τον περασμένο μήνα. Όμως ο 45χρονος Γκλεν Τάμπλιν γρήγορα μετάνοιωσε για την απόφασή του: «Τα παιδιά δεν μπορούσαν να συγκεντρωθού», εξήγησε.

«Πρέπει να διώξουμε τις μαζορέτες γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να συγκεντρωθούν και γιατί κάποια από τα κορίτσια (όχι όλα), τους έστελναν τα κινητά τους», έγραψε ο πρόεδρος, που είναι και προπονητής της ομάδας, στο Twitter.

Οι παίκτες συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τις μαζορέτες όταν τις πήγε εκεί για να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Εκεί ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να υπάρχουν σχέσεις μεταξύ τους, όμως όταν ένας παίκτης έστειλε μήνυμα σε μια από τις κοπέλες στο facebook, εκείνη του έδωσε το τηλέφωνό της. Αμέσως, ο παίκτης το μετάνιωσε και διηγήθηκε στον Γκλεν τι είχε συμβεί.

Τελικά όμως, αναγκάστηκε να τους δώσει μια ακόμα ευκαιρία, αφού του υποσχέθηκαν πως «θα είναι καλά κορίτσια».