Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλιάρα στον πατέρα του: Σου είπα περίμενε να με καμαρώσεις αλά βιάστηκες να φύγεις

«Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» έγραψε το μοντέλο φανερώνοντας μια διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά από κάθε νίκη του στο Survivor έκανε μια κίνηση προς τον ουρανό αφιερώνοντας τις επιτυχίες του στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν το μοντέλο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Την Τρίτη ο Γιάννης Σπαλιάρας θυμήθηκε ξανά τον πατέρα του, το «παλληκάρι» του, όπως γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram, σε ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες ...καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» γράφει στην ανάρτησή του που φανερώνει μια διαφορετική πλευρά του Διάσημου που έγινε Μαχητής.
Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλιάρα στον πατέρα του: Σου είπα περίμενε να με καμαρώσεις αλά βιάστηκες να φύγεις Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλιάρα στον πατέρα του: Σου είπα περίμενε να με καμαρώσεις αλά βιάστηκες να φύγεις Reviewed by Dexi Extrem on 8/01/2017 07:56:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: