ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε τα μούτρα του ο Μπόλτ! Έπεσε και τερμάτισε περπατώντας

Άμα πηγαίνεις απροπόνητος και στο χαβαλέ αυτά παθαίνεις... Αλλά και να πάρει λευκός χρυσό μετάλλιο σε σκυταλοδρομία δεν το βλέπεις συχνα!

Ο Τζαμαϊκανός ήταν τελευταίος στη σειρά και στην αλλαγή ήταν εξαιρετικός, παίρνοντας τη σκυτάλη τη στιγμή που ο Αμερικανός Κρίστιαν Κόουλμαν είχε ένα μικρό προβάδισμα.


Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο έφυγε δυνατά και έδειχνε ικανός να καλύψει τη διαφορά όταν στα 20μ. ένιωσε ενόχληση και εγκατέλειψε τον αγώνα αδυνατώντας να συνεχίσει και αδυνατώντας να πιστέψει ότι η καριέρα του έκλεισε με τον πλέον άδοξο τρόπο.

Τη νίκη κατέκτησε η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας με τους Ουτζάχ, Τζέμιλι, Τάλμποτ και Μίτσελ-Μπλέικ με 37.47, το οποίο είναι κορυφαία φετινή επίδοση, ακολούθησε η ομάδα των ΗΠΑ με 37.52 και τρίτη ομάδα της Ιαπωνίας με 38.04

H τελευταία φορά που η Μ. Βρετανία πανηγύρισε νίκη στην 4x100μ. ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο άνθρωπος αστραπή αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας, εν μέσω επευφημιών, οι οποίες όμως αυτή τη φορά δεν ήταν για εκείνον, αλλά για την ομάδα της οικοδέσποινας Μ. Βρετανίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε τα μούτρα του ο Μπόλτ! Έπεσε και τερμάτισε περπατώντας ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε τα μούτρα του ο Μπόλτ! Έπεσε και τερμάτισε περπατώντας Reviewed by Dexi Extrem on 8/13/2017 12:43:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: