Ο μπάρμπα Αλέκος πανηγυρίζει για την ιστοσελίδα που έφτιαξε για να παίζει

Ο Φλαμπουράρης πανηγυρίζει για την επιτυχία της ιστοσελίδας kathimerinotita.gov.gr

Περισσότερες από 5.500 υποθέσεις έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αναφέρει η ανακοίνωση


«Περισσότερες από 5.500 υποθέσεις έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr μέχρι σήμερα, από πολίτες που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Αλέξανδρος Φλαμπουράρης.

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας, «το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την κυβέρνηση και είχε τεθεί στην ομάδα της Καθημερινότητας από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της, ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων χρεών από τις Δ.Ο.Υ. σε ανασφάλιστους ασθενείς για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία, που επιλύθηκε με την ψήφιση του σχετικού άρθρου στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

«Φιλοσοφία της ομάδας Καθημερινότητας παραμένει η προώθηση λύσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για ομάδες πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο μπάρμπα Αλέκος πανηγυρίζει για την ιστοσελίδα που έφτιαξε για να παίζει Ο μπάρμπα Αλέκος πανηγυρίζει για την ιστοσελίδα που έφτιαξε για να παίζει Reviewed by Dexi Extrem on 8/08/2017 12:54:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: