03 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΟΝΤΑ-Άδωνις σε Πολάκη: Θα σε βάλω φυλακή! Κάνεις τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχεις πιστοποιητικό

Μούγγα ο Πολάκης όταν του είπε ο Άδωνις ότι δεν έχει νόμιμο πιστοποιητικό εντατικολόγου αφού παρακλούθησε μεν τη σχολή ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!

Σε αποκαλύψεις που έμειναν αναπάντητες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, έχοντας προηγουμένως ακούσει τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να του επιτίθεται.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε με τι βαθμό τελείωσαν το Λύκειο και μιλούν για αριστεία.


Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ.Πολάκης, τον λόγο πήρε ο Αγδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε πολύ αυστηρό ύφος είπε «Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον κ. Πολάκη να καταθέσει στα πρακτικά το πτυχίο εντατικολόγου που έχει, αφού «δεν υπάρχει πουθενά». «Ξέρετε γιατί; Γιατί κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο. Γιατί εγώ σε ξέρω. Κι εγώ θα σε κλείσω φυλακή», προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Από μένα δεν ξεμπλέκεις. Νομίζεις ότι είσαι καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος».

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης σε μια προσπάθεια να επιδείξει την αριστεία του, είπε ότι τελείωσε το σχολεία με 20 και μάλιστα πως έβγαλε περί τα 19.600 μόρια για να μπει τελικά στην Ιατρική. «Πόσα έβγαλε ο κ. Μητσοτάκης; Την ιατρική σχολή την τελείωσα στα 6,5 χρόνια γιατί κράταγα ένα μάθημα στην ΕΦΕΕ. Ο Άδωνις έκανε 15 χρόνια.  Ο Τζήμερος έχει πάρει πτυχίο και τολμά να πάρει πτυχίο. Όλος αυτός ο συρφετός έχει πάρει πτυχίο», αναρωτήθηκε για να αρχίσει η μάχη με τον βουλευτή της ΝΔ.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης του αντιτείνει ότι εισήλθε στο πανεπιστήμιο με 19,2 και παραδέχτηκε ότι όντως έκανε 10 χρόνια για να πάρει το πτυχίο του, αφού έπρεπε να βοηθήσει τους γονείς του. Μάλιστα, επικαλέστηκε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία ο καθηγητής και πρώην Υπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης έπλεξε το εγκώμιό του για τις γνώσεις του.

«Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τα έδρανα της αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.

«Στο χαλάσαμε. Κοίταξε με καλά Πολάκη, από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός, αλλά είσαι πολύ βρώμικος».