14 Αυγούστου 2017

ΦΩΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Ο Κατρούγκαλος με κοστούμι, σαγιονάρες και... κάλτσες!

«Γερμανό τουρίστα», έτσι τουλάχιστον όπως τον θέλει το... στερεότυπο, με διχαλωτή σαγιονάρα και άσπρες κάλτσες, θύμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε εμφάνισή του σε εκδήλωση στην Πύλο.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω, ο κ. Κατρούγκαλος τα συνδύασε με ένα από τα γνωστά του κοστούμια με μαντηλάκι στο πέτο, τα οποία συνηθίζει να φοράει!

Όλα αυτά συνέβησαν σε εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πυλου-Νέστορος για τα εγκαίνια έργων ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη, στην πλατεία Οικονομίδη και στην πλατεία Νέστορος. Μεταξύ των επισήμων ήταν και ο κ. Κατρουγκαλος, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητάς του, αλλά κυρίως εξαιτίας του ντυσίματός του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επέλεξε για τη δημόσια εμφάνισή του μπροστά σε χιλιάδες ντόπιους, αλλά και τουρίστες, εκπροσώπους του δήμου και της εκκλησίας, να φορέσει σαγιονάρες με δίχαλο, κοντά καλτσάκια με ανοιχτά δάχτυλα που θύμιζαν ανατομικές αστραγαλίδες, τα οποία συνδύασε με ένα ανοιχτό μπεζ κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο και, φυσικά, μαντηλάκι στο πέτο.


Πολλοί απόρησαν με την συγκεκριμένη ενδυματολογική του επιλογή, η οποία, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση της... αστυνομίας της μόδας.

Η αλήθεια, ωστόσο, φαίνεται πώς βρίσκεται σε ένα... ατύχημα, και όχι σε κάποιο στιλιστικό ατόπημα του υπουργού. Όπως έγραψε η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», ο υπουργός εξήγησε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς, αντί να ανοίξει το κρύο νερό, άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο, που αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την ίδια πηγή...

Σχετικό... ρεπορτάζ είχε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που έγραψε: «Εγκαύματα και στα δύο του πόδια υπέστη εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστικη στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών».


Παναγιώτης Σουρέλης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ